Отчитане на водомери


Водомерите се отчитат от служители на нашето дружество - инкасатори. Въпреки, че наредба 4 позволява период на отчитане на 3 (три) месеца,за улеснение на нашите потребители водомерите се отчитат всеки месец. Срещу всяко отчетено показание ние изискваме подпис на клиента. По този начин ние Ви информираме за направения от Вас разход за отчетния период.

Всеки потребител е задължен да осигурява на легитимираните от нашето дружество длъжностни лица свободен достъп за отчитане, проверка и евентуално прекъсване на водоподаването. При невъзможност да се осигури достъп за отчет на индивидуалните водомери в апартаменти или други имоти, може да уговорите с нашите служители удобен за двете страни ден и час за отчитане. При невъзможност да се изпълнят горните условия се начислява служебна консумация.

Отчитането на водомерите при етажна собственост става по следния начин:

  • Служител на нашето дружество отчита общия и индивидуалните водомери, като разликата, оставаща на общия водомер, се разпределя пропорционално на индивидуалната консумация.

Ако потребител не е в състояние да осигури достъп в посоченото време, за него остават други възможности да предаде данните си:

  • да ги съобщи на следващия ден на тел: 630667, 630458, 624903 сутрин от 8:00 часа до 9:00 часа на инкасатора или на тел: 662893 от 9:00 до 16:00 часа;
  • да ги подаде тук, спазвайки изискването да напишете абонатния си номер и показнието на водомера (водомерите).
НА ВНИМАНИЕТО НА ПОТЕБИТЕЛИТЕ!

"Водоснабдяване и Канализация - Сливен" ООД предупреждава всичко свои потребители, че служителите на дружеството не събират пари в брой за вода по домовете и не издават на място документи за дължими суми. Заплащането на сметките се извършва единствено на касите на "Водоснабдяване и Канализация - Сливен" ООД, в Районните пощенски станции или по банков път.


 

Copyright © 2008-2019 ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ СЛИВЕН ООД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев