Новини

Изнесена приемна на „Водоснабдяване и Канализация"-Сливен в квартал "Клуцохор" на 17.02.2017 г.

Изнесена приемна отваря на 17 февруари „В и К“ – Сливен, този път – за жителите на кв.“Клуцохор“ в град Сливен. В Клуб на пенсионера „Хаджи Димитър“ потребителите на водни услуги от квартала могат да се срещнат лично с представители на ръководството на водното дружество от 15 до 18 часа и да поставят пред тях своите проблеми. В срещите с гражданите ще участва и управителят на „В и К“ – Сливен Севдалин Рашев. Гражданите могат да подадат своите въпроси устно или в писмен вид, като в срок от един месец ще получат отговор.

Приемната в кв. „Клуцохор“ в Сливен е втората от поредицата изнесени приемни на „В и К“ в кварталите на град Сливен, която ще продължи на територията на цялата Сливенска област. Идеята е ръководството на „В и К“ – Сливен да се запознае отблизо с проблемите на своите абонати, да чуе въпросите, които ги тревожат и да намери най-бързото им и вярно решение.

Гражданите на кв.“Клуцохор“ могат да се запишат за участие в приемната на тел. 0884362852 или от 14,00 часа на 17 февруари, в Клуб на пенсионера „Хаджи Димитър“ на ул. „Радецки“ N 5 в Сливен.


Снимки: