Новини

Съобщение от Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД във връзка с предприетите мерки за неразпространение на COVID-19 (КОРОНАВИРУС)

Уважаеми потребители, Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД гр. Сливен предприема мерки във връзка с неразпространението на COVID-19 (КОРОНАВИРУС). 1. Временно преустановява достъпа на граждани до офисите на дружеството в гр. Сливен, гр. Нова Загора, гр. Котел и гр. Твърдица с изключение на касите, където можете да заплатите сметките си. 2. До 22-ро число на месеца потребителите могат да подават данни за самоотчет на SMS, Viber и WhatsAPP на номер 0886464007. Изисква се потребителите да уточнят адреса за който се подава самоотчет и показанията на водомерите. Самоотчет може да се изпраща през сайта на "ВиК-Сливен" ООД - https://vik.sliven.net/self-report и чрез електронна поща - inkaso@viksliven.com, office@viksliven.com. 3. Разкриват се два телефона за подаване на самоотчет - 044662897 и 044624188 от 8.00 часа до 16.30 часа всеки работен ден. За допълнителна информация и въпроси можете да посетите интернет страницата на „Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД гр. Сливен Призоваваме всички клиенти да продължават да заплащат предоставените В и К услуги, онлайн или на касите на ВиК-Сливен, Български пощи и Изипей, като спазват ограниченията и реда въведени в съответните обекти и да извършват самоотчети по указаните от дружеството начини. От Управителя на „Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД

Прекъсване на водоподаването на Сливенски минерални бани

Водоснабдяване и Канализация - Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 27.10.2020г.(вторник) до 16:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на Сливенски минерални бани При възможност водоснабдяването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на кв."Диньо Дачев" ("Дебелата Кория")

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 27.10.2020г.(вторник) от 09:00ч. до 12:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на кв."Диньо Дачев" ("Дебелата Кория") При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на гр.Нова Загора

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че на 26.10.2020г. (понеделник) от 13:00ч до 16:00ч. поради извършване на авариен ремонт ще бъде прекъснато водоподаването на гр. Нова Загора. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Възможно нарушаване водоподаването на гр.Твърдица от 26.10.2020г.(понеделник) до 29.10.2020г.(четвъртък)

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради авария на напорен водопровод от 26.10.2020г. (понеделник) до 29.10.2020г.(четвъртък) е възможно нарушаване водоподаването на гр.Твърдица. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Зареди още