Новини

Поради възникнала авария на магистрален водопровод на ЦПС Червенаково

Поради възникнала авария на магистрален водопровод на ЦПС Червенаково , Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че на 22.06.2024г. от 23.00 ч. до отстраняване ще бъде нарушено водоснабдяването на следните населени места: с. Кортен , с. Стоил войвода, с. Езеро, с. Богданово, с. Любенец, с. Любенова махала, с. Млекарево и с. Бял кладенец и с. Радецки. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с.Панаретовци

''Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 22.06.2024г. от 10:00ч. до 16:30ч. ще бъде прекъснато водоподаването на с. Панаретовци. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с.Мечкарево

''Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 20.06.2024г. от 10:00ч. до 16:30 ще бъде прекъснато водоподаването на с. Мечкарево. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с. Крушаре , с. Гергевец и с. Самуилово на 20.06.2024г.

'Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради профилактика на 20.06.2024г.(четвъртък) от 08:00ч. до 16:30ч. ще бъде прекъснато водоподаването на с. Крушаре , с. Гергевец и с. Самуилово. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с. Горно Александрово

'Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 19.06.2024г.(сряда) от 12:30ч. до 16:30ч. ще бъде прекъснато водоподаването на с. Горно Александрово. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с.Самуилово и с.Тополчане

'Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 19.06.2024г.(сряда) от 09:00ч. до 16:30ч. ще бъде прекъснато водоподаването на с. Самуилово и с. Тополчане. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Поради възникнала авария на магистрален водопровод на ЦПС Червенаково

Поради възникнала авария на магистрален водопровод на ЦПС Червенаково , Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че на 18.06.2024г. от 20.00 ч. до отстраняване ще бъде нарушено водоснабдяването на следните населени места: с. Стоил войвода, с. Езеро, с. Богданово, с. Любенец, с. Любенова махала, с. Млекарево и с. Бял кладенец и с. Радецки. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на гр.Твърдица

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 18.06.2024г. от 10:30 до 16. 30 ч, ще бъде прекъснато водоподаването на гр. Твърдица . При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Нарушено водоподаване кв. Стоян Заимов

Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 18.06.2024г до 13:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на кв. Стоян Заимов . При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с. Крушаре

''Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 18.06.2024г. до 16:30 ще бъде прекъснато водоподаването на с. Крушаре . При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на част от гр.Шивачево

,,Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 18.06.2024г. от 09:00ч. до 15.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от гр. Шивачево – ниска зона. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Поради възникнала авария на магистрален водопровод на ЦПС Червенаково

Поради възникнала авария на магистрален водопровод на ЦПС Червенаково , Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че на 17.06.2024г. от 11.30ч. до отстраняване ще бъде нарушено водоснабдяването на следните населени места: г. Стоил войвода, с. Езеро, с. Богданово, с. Любенец, с. Любенова махала, с. Млекарево и с. Бял кладенец и с. Радецки. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Архив новини