Новини

Временна промяна в дейността на „ВиК – Сливен“ ООД

Временна промяна в дейността на „ВиК – Сливен“ ООД УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и нарастващия брой регистрирани случаи на COVID-19 в страната, „ВиК-Сливен“ ООД, гр. Сливен, с цел повишаване на грижите по опазването на здравето на клиентите и служителите на дружеството, считано от 22.03.2021 г., временно променя дейността си, както следва: 1. Преустановява се обхода на инкасатори по домовете с индивидуални водомери (апартаментите) с изключение на общите водомери и водомери на отклонения с дворни шахти. Призоваваме всички потребители на ВиК услуги, да предоставят показанията си по един от следните начини: - чрез залепване на бележка на входните врати; - чрез обаждане на телефоните на инкасаторите; - На телефони: 044589321, 0886464007; - чрез самоотчет след регистрация на сайта на дружеството https://vik.sliven.net/self-report ; - чрез изпращане на снимка на водомера на Viber, SMS или WhatsApp на номер 0886464007. Изисква се потребителите да уточнят адреса за който се подава самоотчет. До 22-ро число на месеца потребителите могат да подават данни за самоотчет, както и снимка на водомера. На абонатите, които не изпратят самоотчет ще се начисляват служебни количества съгласно чл. 35, ал. 2 от Наредба 4/2004г. на МРРБ – на база средно месечна консумация от предходен период. 2. Преустановява се извършването на следните услуги в апартаментите: - Монтиране пломба на ВиК оператора; - Смяна на водомер; - Смяна на спирателен кран. 3. Ограничава се приема на граждани в сградите на дружеството. Приемните на дружество ще работят с клиенти при засилени мерки. Молим, посещението в приемните да се осъществява задължително с лични предпазни средства (маски), да се използва дезинфектант и да се изчаква ред извън помещенията по установените правила. 4. Предвид усложнената епидемиологична обстановка и с оглед избягване струпването на хора пред офисите на дружеството, приканваме абонатите си да се възползват от един от следните начини за подаване на документи: - онлайн услугите за подаване на заявления чрез използване електронната поща на дружеството e-mail: viksliven@viksliven.com .; - Жалби и заявления за справки, сигнали и др., могат да се изпращат на сайта на дружеството https://vik.sliven.net/complaint .; - Заявления за откриване, закриване, прехвърляне на партиди, заявления за предоставяне на изходни данни, съгласуване на проекти, издаване на договор за присъединяване – лично подадени от клиента, изпратени по пощата или доставени с куриер на адрес: гр. Сливен, п.к. 8800, ул. „6-ти септември” № 27. 5. Преустановява се провеждането на приемен ден на ръководството на „ВиК - Сливен“ ООД, гр. Сливен. Предвидените мерки са временни и ще бъдат в сила до овладяване на ситуацията в страната. Благодарим за разбирането!

Прекъсване на водоподаването на кв. Речица

Днес 10.04 /събота/ поради авария ще бъде прекъснато водоподаването в кв.Речица от 10:00ч. до 19:00ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване на водоподаването на с.Николаево

Водоснабдяване и Канализация-Сливен" ООД уведомява своите потребители, че днес 10.04.2021г.(Събота) до 15:30ч. поради авария ще бъде прекъснато водоподаването на с.Николаево. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване на водоподаването в кв„ К Фичето,кв Ново село, кв Сини камъни , кв. Българка и В. зона

Днес 09.04.2021г. /Петък/ поради авария от 09.30 ч до 16.30.чще бъде прекъснато водоподаването в кварталите: Кольо Фичето, Ново село, Сини камъни, част от кв Българка и Вилна зона . ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.Възможно временно замътване при възстановяване на водоподаването.

Прекъсване на водоподаването в част от кв. Клуцохор,кв Комлука,кв Звездите,кв К Фичето,кв Ново село, кв Сини камъни , кв. Българка и В. зона

Днес 08.04 /четвъртък/ поради авария е прекъснато водоподаването в кварталите: Клуцохор, Комлука, Звездите, Кольо Фичето, Ново село, Сини камъни, част от кв Българка и Вилна зона до 16.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.Възможно временно замътване при възстановяване на водоподаването.

Зареди още