Новини

Прекъсване водоподаването в с.Крушаре

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 26.03.2023г.(неделя) от 09.30ч. до 15.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на с.Крушаре. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на част от "Индустриална зона" и кв."Надежда"

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 25.03.2023г.(събота) от 09.00ч. до 16.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от ''Индустриална зона'' и кв.''Надежда''. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с.Крушаре

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 25.03.2023г.(събота) от 09.00ч. до 15.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на с.Крушаре. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването в с.Чинтулово и с. Малко Чочовен на 27.03.2023г.

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 27.03.2023г.(понеделник) от 08.00.ч. до 16.30ч. ще бъде прекъснато водоподаването в с. Чинтулово и с. Малко Чочовен При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на част от кв.''Даме Груев''

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт по Воден Цикъл на 24.03.2023г.(петък) от 15.50ч. до 18.30ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от кв'' Даме Груев'' в района на 8-мо СОУ и ул.''Дели Ради''. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването на с. Сотиря

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 24.03.2023г.(петък) до 16.30ч. ще бъде прекъснато водоподаването в с.Сотиря При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство

Прекъсване водоподаването на с. Ковачите

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 24.03.2023г.(петък) до 16.30ч. ще бъде прекъснато водоподаването в с. Ковачите При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство

Прекъсване водоподаването в кв.''Речица''

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт по Воден Цикъл на 24.03.2023г.(петък) от 09.00ч. до 14.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването в кв.'' Речица''. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването в ;м. Селището'

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 24.03.2023г.(петък) от 09.00.ч. до 15.30ч. ще бъде прекъснато водоподаването в м. Селището . При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване водоподаването в кв.''Речица''

"Водоснабдяване и Канализация-Сливен" уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт по Воден Цикъл на 23.03.2023г.(четвъртък) от 12.00ч. до 16.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването в кв.'' Речица''. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване на водоподаването в южната част на кв. Ново село

Днес 23.03 2023г. /четвъртък/ поради авария е прекъснато водоподаването в южната част на кв. Ново село от 09.00ч. до 12.00ч. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. "Водоснабдяване и Канализация - Сливен "ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Прекъсване на водоподаването в част от район Нова Загора

Поради авария на главен водопровод е прекъснато водоподаването на селата: Еленово, Прохорово и Сокол до 14.00ч на 22.03 /сряда/. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Архив новини